Personvernerklæring (no)

Personvernerklæring

Effektiv dato: 24. mai 2018


Hope Channel, Inc. (“oss”, “vi”, eller “vår”) eier nettsiden www.hopetv.org og Hope Channel mobil-applikasjon (“Tjenesten”).


Denne siden informerer om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker vår Tjeneste og valgene du har tatt med de opplysningene.


Vi bruker dine data for å levere og forbedre Tjenesten. Ved å bruke Tjenesten, aksepterer du innsamlingen og bruken av informasjonen i henhold til våre retningslinjer. Med mindre annet er definert i denne Personvernerklæring, eller vilkår som brukes i denne personvernerklæringen, har det samme betydningen som i våre Vilkår og Betingelser.


INFORMASJON OM INNSAMLING OG BRUK

Vi samler inn flere typer informasjon av ulike årsaker, for å levere og forbedre Tjenesten for deg.


TYPER DATA SOM SAMLES INN

Personlige data

Når du bruker vår Tjeneste, vil vi kanskje spørre deg om å gi oss personlig informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (“Personlige data”). Personlig identifiserbar informasjon kan inkludere, men er ikke begrenset til:


E-postadresse

Fornavn og etternavn

Telefonnummer

Adresse, Stat, Provins, Postkode/Postnummer, By

Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke din personlige informasjon for å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller markedsføringsmateriale og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge å ikke motta enkelt eller noen av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge abonnementslinken eller instruksjonene som oppgis i en e-post vi sender ut.


Bruksdata

Vi kan også samle inn informasjon nettleseren din sender ut når du besøker vår Tjeneste eller når du har tilgang til Tjenesten ved eller gjennom en mobilenhet (“Bruksdata”).


Bruksdata kan inkludere informasjon som din datamaskins Protokoll-adresse på internett (for eksempel IP-addresse), nettleser, nettleserversjon, sidene du besøker på Tjenesten, tid og dato for besøk, tiden du brukte på de sidene, unike enhets-identifikatorer og andre diagnostiske data.


Når du får tilgang til Tjenesten via eller gjennom en mobilenhet, kan disse bruksdataene inneholde informasjon slik som typen mobilenhet du bruker, mobilenhetens unike ID, mobilenhetens IP-adresse, mobiloperativsystemet ditt, typen mobil nettleser du anvender, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.


Plasseringsdata

Vi kan lagre informasjon om din beliggenhet hvis du gir oss tillatelse til å gjøre det(“Lokasjonsdata”). Vi bruker denne informasjonen for å levere funksjoner i vår Tjeneste, og for å forbedre og tilpasse vår Tjeneste.


Du kan når som helst aktivere eller deaktivere lokasjonstjenester når du bruker Tjenesten vår, via enhetens innstillinger.


Data fra sporingskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologi for å spore aktiviteten på vår Tjeneste og for å bevare visse opplysninger.


Informasjonskapsler er filer med små mengder data, som inkluderer en anonym og unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra en nettside og lagres på enheten. Sporingsteknologier blir også brukt som beacons, tagger og skript for å samle og spore informasjon, og for å forbedre og analysere Tjenesten vår.


Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller indikere når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, er det deler av vår Tjeneste du kanskje ikke vil få brukt.


Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:


- Sesjonsavhengige informasjonskapsler. Vi bruker sesjonsavhengige informasjonskapsler for å betjene vår Tjeneste.

- Informasjonskapsler for preferanse. Vi bruker informasjonskaplser for preferanser for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.

- Sikkerhetskapsler Vi bruker sikkerhetskapsler av sikkerhetsgrunner.


BRUK AV DATA

Hope Channel, Inc. bruker innsamlet data til ulike formål:


- For å levere og vedlikeholde vår Tjeneste

- For å varsle deg om endringer i vår Tjeneste

- For å tillate deg å delta i interaktive deler av vår Tjeneste når du velger å gjøre dette

- For å tilby kundeservice

- For å samle analyse eller verdifull informasjon, så vi kan forbedre vår Tjeneste

- For å overvåke bruken av vår Tjeneste

- For å oppdage, forebyggge og håndtere tekniske problemer

- For å gi deg nyheter, spesielle tilbud og generell informasjon om andre goder, tjenester og arrangementer som vi tilbyr, og som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om, med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon

- For å overholde loven


OPPBEVARING AV DATA

Hope Channel, Inc. vil kun beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den utstrekning det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi må beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.


Hope Channel, Inc. vil også bruke dine Bruksdata for å drive intern analyse. Bruksdata beholdes generelt i en kortere tidsperiode, untatt når informasjonen brukes for å styrke sikkerheten eller forbedre funkjonaliteten til Tjenesten, eller vi er juridisk forpliktet til å beholde disse denne informasjonen i lengre tidsperioder.


OVERFØRING AV DATA

Din informasjon, inkludert personopplysninger, kan bli overført til — og vedlikeholdes på — datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være annerledes enn de fra din jurisdiksjon.


Hvis du er lokalisert utenfor USA og velger å gi informasjon til oss, ber vi deg vennligst merke deg at vi overfører data, inkludert personopplysninger, til USA og behandle det her.


Ditt samtykke til denne personvernerklæringen, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.


Hope Channel, Inc. vil ta alle grep som er nødvendig for å forsikre at dine data behandles sikkert og i henhold til denne Personvernerklæring, og at ingen overføring av dine personopplysningene vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.


OPPLYSNINGER OM INFORMASJON

Offentliggjøring for rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter vil Hope Channel, Inc. kanskje være pålagt å utlevere dine personopplysninger, fordi det er lovlig påkrevd, eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (som for eksempel en domstol eller et myndighetsorgan).


JURIDISKE KRAV

Hope Channel, Inc. kan offentliggjøre dine personopplysninger i god tro om at slik handling er nødvendig for:


- Å overholde en lovlig forpliktelse

- Å beskytte og forsvare Hope Channel, Inc. sine rettigheter eller eiendom.

- Å forhindre eller etterforske mulig kriminell handling i forbindelse med Tjenesten

- Å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av Tjenesten eller sikkerheten til offentligheten

- Å beskytte mot erstatningsansvar


INFORMASJONSSIKKERHET

Informasjonssikkerheten din er viktig for oss, men husk at det ikke er noen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring, som er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhet.


DINE RETTIGHETER

Under visse omstendigheter, har du følgende rettigheter for databeskyttelse:


- Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har om deg. Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller spørre om å få slettet personopplysninger direkte via kontoinnstillingene dine. Hvis du ikke kan utføre disse handlingene selv, ber vi deg vennligst kontakte oss for å få hjelp.

- Retten til utbedring. Du har rett til å få utbedret din informasjon, hvis informasjonen er feil eller ufullstendig.

- Retten til å protestere Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger.

- Retten til begrensning. Du har rett til å spørre oss om å begrense bruken av dine personopplysninger.

- Retten til dataportabilitet. Du har rett til å få en kopi av informasjonen vi har om deg i et strukturert, maskin-lesbart og alminnelig brukt format. 

- Retten til å trekke tilbake samtykket. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket når som helst der Hope Channel, Inc. var avhengig av ditt samtykke for å behandle personopplysningene dine.


Hvis du ønsker å bli informert om hvilke personopplysninger vi har om deg, og hvis du ønsker å bli fjernet fra systemene våre, vennligst kontakt oss.


Vennligst merk at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før vi svarer på slike forespørsler.


Du har retten til å klage til en databeskyttelsesmyndighet om vår innsamling og bruk av dine personopplysninger.


TJENESTELEVERANDØRER

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Tjeneste ("Tjenesteleverandører"), for å levere Tjenesten på våre vegner, for å utføre Tjeneste-relaterte tjenester eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan Tjenesten vår brukes.


Disse tredjepartene har kun tilgang til dine personopplysninger for å gjøre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke dem til noe annet formål.


ANALYSE

Vi kan bruke tredjeparts Tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av vår Tjeneste inkludert:


Google Analytics og Google Firebase

Se Google’s Personvernbetingelser: www.google.com/intl/en/policies/privacy/


Matomo

Se Matomo’s Personvernbetingelser: matomo.org/privacy-policy


ATFERDSBASERT MARKEDSFØRING:

Hope Channel, Inc. bruker videresalgstjenester for å annonsere til deg på tredjeparter nettsteder etter at du har besøkt vår Tjeneste. Vi og våre tredjepartsleverandører benytter informasjonskapsler for å informere, optimalisere og vise annonser basert på tidligere besøk til vår Tjeneste.


Google AdWords

Du kan melde deg av Google Analytics for visningsannonsering og tilpasse annonser for Google sitt visningsnettverk ved å gå til siden med Google sine annonseinnstillinger: www.google.com/settings/ads


Facebook

Du kan lære mer om interessse-basert annonsering fra Facebook ved å besøke denne siden: www.facebook.com/help/164968693837950


For å unngå Facebook sine interesse-baserte annonser, følg disse instruksjonene fra Facebook: www.facebook.com/help/568137493302217


For mer informasjon om personvernpraksis på Facebook, vennligst besøk Facebook sin informasjonspolicy: www.facebook.com/privacy/explanation


LINK TIL ANDRE NETTSIDER:

Vår Tjeneste kan inneholde linker til andre sider som ikke driftes av oss. Hvis du klikker på en lenke til en tredjepart, kommer du direkte til en tredjepartsside. Vi anbefaler deg sterkt å lese Personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker.


Vi har ingen kontroll over og påtar oss ikke noe ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.


ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi vil kanskje oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du rådes til å sjekke personvererklæringen periodevis for å se etter endringer. Endringer i denne Personvernerklæringen er gyldige når de publiseres på denne siden. 


KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål om denne Personvernerklæringen , ber vi deg vennligst om å kontakte oss:


E-post: [email protected]

Nett: www.hopetv.org/contact/

Telefon: 301-680-6689

Post: Hope Channel, PO Box 4000, Silver Spring, MD 20914, United States